Zwangerschapsshoot hoog gras

Mag ik je feliciteren? Als je op zoek bent naar een zwangerschapsshoot in Rotterdam, is de kans groot dat jullie een kleintje verwachten. Of het nu je eerste, tweede of derde zwangerschap is, deze speciale periode verdient absoluut een plekje in je herinneringen. Je kijkt vast uit naar de komst van je kindje, maar er komt waarschijnlijk ook een moment waarop je zult terugverlangen naar je prachtige zwangere buik. Wat is er nu beter dan deze betoverende periode vast te leggen in schitterende beelden die de schoonheid en kracht van het moederschap weerspiegelen? Daarom is het een prachtig idee om je zwangerschap te laten vastleggen met een schitterende fotoshoot!

Zwangerschapsshoot in Rotterdam, wanneer?

Het optimale moment voor een zwangerschapsshoot is meestal tussen de 30 en 34 weken. Rond die tijd is je buik goed zichtbaar en voel je je waarschijnlijk nog energiek. De fotoshoot kan zowel bij jou thuis als op een (buiten)locatie plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur. Ook je partner en eventuele oudere kinderen kunnen deel uitmaken van deze bijzondere ervaring. We nemen ruim de tijd om prachtige beelden te creëren van jullie als (toekomstig) gezin, en ik maak met liefde een reeks foto’s van jou samen met je buik, evenals close-ups van je buik. Het is raadzaam om de boeking zo vroeg mogelijk te doen om een plekje op de gewenste datum te verzekeren.

Ben je ook nieuwsgierig naar een fotoshoot met een pasgeboren baby? Klik hier voor meer informatie!

Fotoshoot zwangerschap in Rotterdam: hoe ga ik te werk?

Je hebt de optie om de zwangerschapsshoot individueel te doen, maar ik neem ook vaak foto’s met je partner erbij, of een combinatie van individuele en gezamenlijke beelden. Ook zijn andere kinderen van harte welkom tijdens de fotoshoot. Op deze manier creëren we een onvergetelijke ervaring voor jouw hele gezin.

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in de natuur, waarbij we tijdens het ‘golden hour’ prachtige en warme foto’s maken. Daarnaast is een fotoshoot bij jullie thuis ook mogelijk. Als je ervoor kiest om de shoot bij jullie thuis te doen, vind ik het leuk om ook enkele foto’s te maken van het babykamertje. Dit zijn leuke herinneringen om te koesteren, en deze foto’s ontvang je kosteloos van mij.

Fotoshoot zwangerschap in Rotterdam: Prijzen

Ongeacht welk pakket je kiest, je mag zelf uit jouw online galerij je favoriete foto’s kiezen. Deze ontvang je in HR zonder watermerk van me. De prijzen variëren op basis van het gekozen pakket. Ben je ook geïnteresseerd in een fotoshoot wanneer je babytje geboren is? Ik heb een speciaal combipakket van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot.

Wil je meer weten over mijn tarieven en de verschillende opties? Klik dan op hier. Heb je nog onbeantwoorde vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Meer zien van mijn portfolio? Bekijk deze hier.