Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Wat bijzonder dat jullie straks een klein wondertje mogen verwelkomen. Voor veel vrouwen is een zwangerschap een van de meest bijzondere periodes in hun leven. Deze bijzondere periode kun je vastleggen met een zwangerschapsshoot. Hoe speciaal dat er een klein wondertje in je groeit, veilig in je groeiende buikje.

Langzaam leven jullie naar het moment toe om de kleine in jullie armen te sluiten. Van koppel worden jullie binnenkort een gezinnetje. Of misschien heb je al (meerdere) kleintje(s) die straks grote boer of zus worden. Je zwangerschap is hoe dan ook een ervaring die je leven gaat veranderen. 

Ik leg deze bijzondere periode graag vast in een tastbare, tijdloze herinnering. 

 

Zwangerschapsshoot hoog gras
Zwangerschapsshoot hoog gras

Hoe gaat een zwangerschapsshoot in zijn werk?

Een zwangerschapsshoot plannen we vaak wanneer je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. Op dat moment heb je al een mooi rond buikje en voel je je over het algemeen nog goed en fit.

Je kunt besluiten om de zwangerschapsshoot alleen te doen, maar ik schiet ook vaak foto’s met je partner erbij of een combinatie van alleen/samen. Ook andere kindjes zijn welkom tijdens de shoot. Op die manier maken we er een onvergetelijke ervaring van voor jullie hele gezin. 

Een zwangerschapsshoot kan buiten plaatsvinden in de natuur. Tijdens het ‘golden hour’ maken we prachtige, warme foto’s. Maar ook een shoot bij jullie thuis is mogelijk. Wanneer je ervoor kiest om de shoot bij jullie thuis te doen, vind ik het leuk om ook wat foto’s te maken van het babykamertje. Superleuk om te hebben later! Deze foto’s krijg je van mij.

Tip: Vanaf het moment dat je zwanger bent kun je contact opnemen om een shoot te boeken. Op die manier ben je verzekerd van een plekje wanneer jouw buik op zijn mooist is, de agenda met zwangerschapsshoots loopt namelijk snel vol.