Waarom een newbornshoot bij Christel Photography?

Een newbornshoot, een tijdloze herinnering. Na maanden van spanning, wachten en intensieve voorbereiding is de zwangerschap voorbij, en heeft de bevalling plaatsgemaakt voor het ouderschap. Eindelijk mag je het kleine wonder in je armen houden. Glimmend van trots op dat kleine mensje dat nu volwaardig deel uitmaakt van jullie gezin. Welkom in de betoverende wereld van de kraamweken!

De eerste weken vliegen voorbij, en wat zou je graag de tijd af en toe stil willen zetten. In die eerste dagen merk je hoe snel je kleintje verandert, groeit en zich ontwikkelt. Daarom is deze tijd zo waardevol om vast te laten leggen, om er later altijd vertederd naar terug te kunnen kijken.

Een newbornshoot bij Christel Photography is niet zomaar een momentopname; het is een tijdloze herinnering aan de prilste stadia van het ouderschap. Hierbij kun je de unieke gelegenheid benutten om de bijzondere band met je baby vast te leggen, een band die met de tijd alleen maar sterker wordt.

Klein wonder, wat ben je welkom..

Christel Photography Newbornshoot gezin met baby
Christel Photography Newbornshoot gezin met baby

Wat kun je verwachten van een newbornshoot

Het is bijzonder prettig om een newborn fotoshoot ruim van tevoren te plannen, zodat je verzekerd bent van een plekje. Daarom mag je direct zodra je jouw uitgerekende datum weet al contact met me opnemen. Over het algemeen plan ik de shoot ongeveer 1,5-2 weken na de uitgerekende datum in. Tijdens deze periode houden we natuurlijk nauw contact over het verloop van je zwangerschap en blijven we in contact wanneer de baby geboren is. In overleg passen we de datum van de shoot aan, zodat jullie voldoende tijd hebben voor jezelf en de baby voordat we de magie van jullie babybubbel vastleggen.

Ik neem ruim de tijd om jullie op de foto te zetten; verschonen, voeden en knuffelen tussendoor is geen enkel probleem. Hierbij gaan we volledig mee in de flow van jullie babytje, en ik vind het van groot belang dat jullie je volledig op je gemak voelen.

Vooraf stuur ik je graag mijn brochure, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Daarnaast neem ik in overleg mijn client closet mee met jurken, accessoires voor de kleine, een mozesmandje en warme doeken. Hiermee zorgen we samen voor een onvergetelijke ervaring tijdens de newborn fotoshoot.

Liefde vanaf de voorbereiding

Naast de foto’s die ik van jullie als gezin maak en de details van jullie kleintje, maak ik ook altijd een paar foto’s van de babykamer. Hier heb je ongetwijfeld zoveel tijd doorgebracht de afgelopen maanden, verlangend naar jullie kleine gelukje. Bovendien leg ik vaak de liefde vast die jullie in de voorbereiding van het ouderschap hebben gestopt. Daarom krijg je deze bijzondere momenten cadeau van mij.

De foto’s ontvang je binnen 3 weken in een online galerij. Via deze privé galerij mogen jullie je favoriete foto’s kiezen. Op basis daarvan kies je een van de pakketten. Het is dus niet nodig om vooraf al een pakket te kiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jullie favoriete foto’s in een aparte tab in de galerij. Deze foto’s zijn vrij van watermerk en je kunt ze in high resolution downloaden. Hierdoor kun je de foto’s niet alleen online delen, maar ook in een fotoboekje plaatsen of vergroot laten afdrukken.

Foto van een babykamertje, gemaakt tijdens een newborn fotoshoot in de omgeving van Rotterdam