Over mijzelf en mijn passie voor fotografie.

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Christel van den Eijnden, de fotografe achter Christel Photography, gevestigd in Pijnacker. Voor mijn shoots ben ik altijd op zoek naar de leukste plekjes in Rotterdam/Den Haag en omgeving, maar kom ik ook met liefde bij je thuis.

Mijn liefde voor het vastleggen van bijzondere momenten begon tijdens mijn eigen zwangerschap, een periode die mijn kijk op het leven en mijn dromen veranderde. In februari 2023 mocht ik mijn baby Eloïse in mijn armen sluiten, wat mijn verlangen om mijn passies na te streven alleen maar versterkte. Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken wat je wilt, zelfs als je studie totaal niet aansluit of als je al een stevige basis hebt opgebouwd in een ander werkveld. Deze overtuiging wil ik graag doorgeven aan mijn dochter en aan iedereen die mijn werk ziet.

Ondernemen is in het diepe springen – spannend, maar ontzettend leuk. Wat mijn werk extra speciaal maakt, is het besef dat de beelden die ik creëer voor altijd zijn. Over tien jaar kunnen mensen nog steeds ontroerd terugkijken naar mijn foto’s van zwangere buikje, pasgeboren baby’s en hun gezin of familie op dat moment. Dit geeft mij ongelooflijk veel voldoening en energie.

Als newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf en familiefotograaf in Pijnacker leg ik niet alleen momenten vast, maar vertel ik verhalen met mijn beelden. Ik creëer graag tijdloze herinneringen die generaties lang meegaan. Elk plaatje heeft een uniek verhaal, en ik ben er trots op dat ik deze verhalen mag vastleggen.

Over Christel
Zwangerschapsshoot Den Haag
Christel Photography
Loveshoot strand

Over Christel | Wat je misschien nog niet over mij persoonlijk wist.

Ik ben gek op Italië. De foto aan de linkerkant is dan ook een foto die gemaakt is in dit prachtige land. Ik houd van de wijnen, de landschappen, de mensen en de gelato’s.

Als ik niet fotografeer, vind je me waarschijnlijk achter de Mac en ben ik aan het werk voor mijn andere bedrijf, waarvoor ik organisaties help bij hun online zichtbaarheid, met name op LinkedIn, via websites en nieuwsbrieven.

Mijn favoriete sport is skiën. Afgelopen jaar liep ik met een dikke zwangere buik rond en heb ik het bij wandelen gehouden, maar deze winter vind je me weer op de latten!

Ik kom uit het mooie Brabant, maar ben een aantal jaar geleden verhuisd naar Zuid-Holland voor de liefde. Eerst naar Bleiswijk en inmiddels wonen we nu in Pijnacker. 

Wat ik het belangrijkst vind tijdens mijn shoots is dat de mensen die ik fotografeer op hun gemak zijn. Ik wil dat de shoot net zo’n mooie herinnering is als het eindresultaat. Daarom neem ik altijd ruim de tijd voor mijn shoots, geef ik globale instructies maar zet ik je niet in precieze houdingen en houden we af en toe pauze tussen het fotograferen.