‘Together is my favorite place to be.’

Loveshoot

Wat is er mooier dan het vieren van de liefde?! Vieren jullie een jubileum, een verloving of jullie liefde voor elkaar? Ik leg jullie graag samen vast in een romantische herinnering.  Tip: Geef een loveshoot cadeau aan je partner!

Proposal shoot

Gefeliciteerd, jullie gaan binnenkort trouwen! Een spannende en bijzondere periode breekt aan, jullie tellen ongetwijfeld de dagen tot jullie bruiloft af. Waarschijnlijk peins je er niet over om de bruiloft te laten fotograferen. Maar, heb je ook al aan een verlovingsshoot gedacht?

Hoe bijzonder is het om jullie als verloofd koppel vast te leggen? Waarschijnlijk ben je tijdens een verlovingsshoot een stuk minder zenuwachtig dan tijdens je bruiloft, waardoor we prachtige ontspannen foto’s kunnen schieten. Tijdens het ‘golden hour’ maken we prachtige, warme foto’s waar de liefde vanaf spat. Maar ook een shoot bij jullie thuis is mogelijk. 

TIP

Ook jouw aanzoek kan ik fotograferen! Je partner zal je eeuwig dankbaar zijn dat jij geregeld hebt dat dit ‘once in a lifetime’ moment wordt vastgelegd! Kunnen we meteen jullie bekendmaking-foto voor bijvoorbeeld Instagram shooten. Deze bewerk ik zo snel mogelijk zodat jullie het grote nieuws meteen kunnen delen! Neem contact met me op zodat we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden.

I choose you, over and over