Newbornshoot Den Haag en omgeving

 Waarom een newbornshoot in Den Haag | Jullie eerste weken samen

Een newbornshoot is veel meer dan slechts een momentopname; het is een tijdloze herinnering aan de meest prille fasen van het ouderschap. En het mooie is, deze bijzondere fotosessie kan gehouden worden bij jou thuis in Delft en omgeving. In jullie warme, veilige omgeving maken we de mooiste herinneringen samen.

Na maanden van verwachting, spanning en alle voorbereidingen is de zwangerschap voorbij en maakt de bevalling plaats voor het ouderschap. Eindelijk kun je dat kleine wonder in je armen houden, trots stralend op het nieuwe gezinslid.

Misschien heb je eerder een zwangerschapsshoot gedaan, of dit is de eerste keer dat je een professionele fotograaf uitnodigt. Hoe dan ook, ik zorg dat jullie op je gemak en ontspannen zijn, of je ervaring voor de camera hebt maakt niet uit. Ik neem de tijd zodat de shoot voor jullie een fijne ervaring is.

De eerste weken samen vliegen voorbij, en soms zou je willen dat de tijd even stil kon staan. Gedurende deze dagen zie je hoe snel je kleintje verandert, groeit en zich ontwikkelt. Daarom is het zo waardevol om deze periode vast te leggen, zodat je er later altijd met vertedering op terug kunt kijken.

Christel Photography Newbornshoot gezin met baby
Newbornshoot Den Haag en omgeving

Hoe werkt een newborn shoot in Den Haag?

Het is verstandig om ruim van tevoren een newborn fotoshoot te plannen om zeker te zijn van beschikbaarheid. Zodra je jouw verwachte datum weet, kun je alvast contact met me opnemen. In het algemeen streef ik ernaar de fotoshoot ongeveer 1,5-2 weken na de uitgerekende datum te plannen. Gedurende deze periode houden we contact over de voortgang van je zwangerschap en blijven we communiceren wanneer de baby uiteindelijk geboren is. We passen de datum van de shoot in overleg aan, zodat jullie voldoende tijd hebben voor jezelf en de baby voordat we de magie van jullie babybubbel vastleggen.

Ik neem ruim de tijd om jullie te fotograferen; verschonen, voeden en knuffelen tussendoor zijn geen enkel probleem. Mijn aanpak is volledig afgestemd op de natuurlijke flow van jullie baby, en het is belangrijk voor me dat jullie je op je gemak voelen.

Vooraf stuur ik graag mijn informatieve brochure, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Indien gewenst neem ik in overleg mijn client closet mee, inclusief jurken, accessoires voor de kleine, een mozesmandje en warme doeken.

Naast het vastleggen van dierbare momenten van jullie als gezin en de details van jullie kleintje, maak ik ook altijd enkele foto’s van de babykamer. Deze ruimte waarin jullie de afgelopen maanden zoveel tijd hebben doorgebracht in afwachting van jullie kleine geluk, leg ik graag vast. Deze unieke foto’s ontvang je als een attentie van mij.

De foto’s ontvang je binnen 3 weken in een online galerij. Via deze privé galerij mogen jullie je favoriete foto’s kiezen. Op basis daarvan kies je een van de pakketten. Het is dus niet nodig om vooraf al een pakket te kiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jullie favoriete foto’s in een aparte tab in de galerij. Deze foto’s zijn vrij van watermerk en je kunt ze in high resolution downloaden. Op die manier kun je de foto’s online delen, in een fotoboekje plaatsen maar ook vergroot laten afdrukken.