Newbornshoot Pijnacker en omgeving

 Waarom een newbornshoot in Pijnacker | Jullie eerste weken samen

Een newbornshoot in Pijnacker is meer dan slechts een momentopname; het vangt tijdloos de prilste fasen van het ouderschap in beeld. En het mooie is dat deze bijzondere fotoshoot plaatsvindt in jouw huis in Pijnacker en omgeving. Te midden van jullie warme, beschermende omgeving creëren we samen de meest kostbare herinneringen.

Na maanden van verwachting, spanning en voorbereiding maakt de bevalling plaats voor het ouderschap nu de zwangerschap voorbij is. Eindelijk kun je dat kleine wonder in je armen houden, stralend van trots op het nieuwe gezinslid.

Of het nu de eerste keer is dat je een professionele fotograaf uitnodigt of dat je eerder een zwangerschapsshoot hebt gedaan, maakt niet uit. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en ontspannen, ongeacht jullie ervaring voor de camera. Ik neem de tijd, zodat de fotoshoot een plezierige ervaring voor jullie wordt.

De eerste weken samen vliegen voorbij, en soms zou je willen dat de tijd even stil kon staan. Gedurende deze dagen zie je hoe snel je kleintje verandert, groeit en zich ontwikkelt. Daarom is het zo waardevol om deze periode vast te leggen, zodat je er later altijd met vertedering op kunt terugkijken.

Christel Photography newbornshoot Pijnacker
Newbornshoot Babyshoot in Pijnacker

Hoe werkt een newborn shoot in Pijnacker?

Het is verstandig om ruim op voorhand een afspraak te maken voor een newbornshoot in Pijnacker, om zeker te zijn van beschikbaarheid. Zodra je de verwachte datum weet, kun je me alvast contacteren. Over het algemeen probeer ik de fotoshoot ongeveer 1,5-2 weken na de uitgerekende datum te plannen. Tijdens deze periode houden we contact over de voortgang van je zwangerschap en blijven we communiceren wanneer de baby uiteindelijk geboren is. We passen de shootdatum in overleg aan, zodat jullie voldoende tijd hebben voor jezelf en de baby voordat we de bijzondere momenten van jullie babybubbel vastleggen.

Ik neem ruim de tijd om jullie te fotograferen; verschonen, voeden en knuffelen tussendoor zijn geen enkel probleem. Mijn aanpak is volledig afgestemd op de natuurlijke flow van jullie baby, en het is belangrijk voor me dat jullie je op je gemak voelen.

Vooraf stuur ik graag mijn informatieve brochure, zodat je je goed kunt voorbereiden. Indien gewenst neem ik in overleg mijn client closet mee, inclusief jurken, accessoires voor de kleine, een mozesmandje en warme doeken.

From the moment we met…

Naast het vastleggen van dierbare momenten van jullie als gezin en de details van jullie kleintje, maak ik ook altijd enkele foto’s van de babykamer. Deze ruimte waarin jullie de afgelopen maanden zoveel tijd hebben doorgebracht in afwachting van jullie kleine geluk, leg ik graag vast. Deze unieke foto’s ontvang je als een attentie van mij.

De foto’s ontvang je binnen 3 weken in een online galerij. Via deze privé galerij mogen jullie je favoriete foto’s kiezen. Op basis daarvan kies je een van de pakketten. Het is dus niet nodig om vooraf al een pakket te kiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jullie favoriete foto’s in een aparte tab in de galerij. Deze foto’s zijn vrij van watermerk en je kunt ze in hoge resolutie downloaden. Op die manier kun je de foto’s online delen, in een fotoboekje plaatsen maar ook vergroot laten afdrukken.

Foto van een babykamertje, gemaakt tijdens een newborn fotoshoot in de omgeving van Rotterdam