Yes, je kunt nu ook zelf aan de slag met mijn signature presets!

Fotograferen vind je ontzettend leuk, maar je bereikt nooit helemaal het gewenste eindresultaat. Het bewerken van foto’s vormt een uitdaging en het ontbreekt je aan een consistente stijl. Je verlangt naar foto’s die warmte en zachtheid uitstralen.

In de Christel Photography presets vind je vier sets die een warm en zacht gevoel aan je foto’s toevoegen. Deze sets zijn ideaal voor portretten en natuurfoto’s, en ze brengen een harmonieus geheel in al je afbeeldingen. Aangezien elke foto uniek is, heb ik verschillende instelling ontworpen, zodat je per foto kunt beoordelen welke het mooiste resultaat oplevert. Daarnaast ontvang je een handleiding over het installeren van een set.

De presets zijn speciaal gemaakt voor RAW bestanden en kan je gebruiken in Lightroom Classic Desktop.  Ze zijn  niet geschikt voor andere programma’s of de mobiele versie van Lightroom. Deze sets gebruik ik voor mijn eigen shoots, om ze een warme en knusse uitstraling te geven .

Origineel

HET PAKKET BESTAAT UIT 4 DIGITALE BESTANDEN EN EEN HANDLEIDING OM DE PRESETS TE INSTALLEREN.

Op deze manier kun je snel aan de slag met het bewerken van jouw foto’s.

Hierboven zie je hoe de sets toe zijn gepast op de fotos. De eerste foto is onbewerkt.

De sets zijn geschikt voor Raw bestanden in Lightroom Classic Desktop. Niet geschikt voor de mobiele versie van lightroom.

Dit pakket is een limited Edition, wees er dus snel bij want op = op.

De aanschaf betreft een digitale aankoop, na betaling is de aankoop definitief.


Normaal €54,95, nu tijdelijk €29,95 Incl. BTW