Waarom een newbornshoot in Delft?

Een newbornshoot is niet zomaar een momentopname; het is een tijdloze herinnering aan de prilste stadia van het ouderschap. En het mooie is, deze bijzondere fotosessie kan plaatsvinden bij jou thuis in Delft en omgeving, waar we de intieme en unieke momenten van jullie gezin vastleggen.

Na maanden van verwachting, spanning en alle voorbereidingen is de zwangerschap voorbij en maakt de bevalling plaats voor het ouderschap. Eindelijk kun je dat kleine wonder in je armen houden, trots stralend op het nieuwe gezinslid. Welkom in de magische wereld van de kraamweken!

De beginweken razen voorbij, en soms zou je de klok willen laten stilstaan. Gedurende deze dagen zie je hoe snel je kleintje verandert, groeit en evolueert. Daarom is het zo kostbaar om deze tijd te laten vastleggen, zodat je er later altijd met vertedering op kunt terugkijken.

Christel Photography Newbornshoot gezin met baby
Christel Photography Newbornshoot gezin met baby

Wanneer baby shoot in Delft?

Het is raadzaam om een newborn fotoshoot ruim van tevoren te plannen om verzekerd te zijn van beschikbaarheid. Zodra je jouw uitgerekende datum weet, kun je alvast contact met me opnemen. Over het algemeen streef ik ernaar de fotoshoot ongeveer 1,5-2 weken na de uitgerekende datum in te plannen. 

Tijdens deze periode houden we contact over de voortgang van je zwangerschap, en blijven we in communicatie wanneer de baby uiteindelijk geboren is. De datum van de shoot passen we in overleg aan, zodat jullie voldoende tijd hebben voor jezelf en de baby voordat we de magie van jullie babybubbel vastleggen. Ik zorg dat ik rondom je uitgerekende datum voldoende ruimte in mijn agenda houd zodat ik flexibel ben in de verplaatsing. 

Hoe werkt een newbornshoot Delft?

Ik neem uitgebreid de tijd om jullie te fotograferen; verschonen, voeden en knuffelen tussendoor zijn geen enkel probleem. Mijn aanpak is volledig afgestemd op de natuurlijke flow van jullie baby, en ik hecht er waarde aan dat jullie je op je gemak voelen.

Vooraf stuur ik graag mijn informatieve brochure, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Eventueel neem ik in overleg mijn client closet mee, inclusief jurken, accessoires voor de kleine, een mozesmandje en warme doeken.

Naast het vastleggen van kostbare momenten van jullie als gezin en de details van jullie kleintje, maak ik ook altijd enkele foto’s van de babykamer. Deze ruimte waarin jullie de afgelopen maanden zoveel tijd hebben doorgebracht in afwachting van jullie kleine geluk, leg ik graag vast. Deze bijzondere foto’s ontvang je als cadeau van mij.

De foto’s ontvang je binnen 3 weken in een online galerij. Via deze privé galerij mogen jullie je favoriete foto’s kiezen. Op basis daarvan kies je een van de pakketten. Het is dus niet nodig om vooraf al een pakket te kiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jullie favoriete foto’s in een aparte tab in de galerij. Deze foto’s zijn vrij van watermerk en je kunt ze in high resolution downloaden. Op die manier kun je de foto’s online delen, in een fotoboekje plaatsen maar ook vergroot laten afdrukken.