Newbornshoot in Rotterdam en omgeving

Waarom een newbornshoot in Rotterdam?

Na maanden van verwachting, spanning en voorbereidingen is de zwangerschap voorbij en begint het avontuur van het ouderschap. Eindelijk kun je dat kleine wonder in je armen houden, trots stralend op het nieuwe gezinslid. Welkom in de magische wereld van de kraamweken! Beleef een betoverende newbornshoot in Rotterdam, een tijdloze herinnering aan de prilste stadia van ouderschap. Het bijzondere is dat deze intieme fotosessie nu beschikbaar is voor jou thuis in Den Haag en omgeving, waar we de unieke momenten van jouw gezin vastleggen.

De eerste weken vliegen voorbij, en soms zou je willen dat de tijd even stil staat. Gedurende deze dagen zie je hoe snel je kleintje verandert, groeit en evolueert. Daarom is het zo waardevol om deze tijd te laten vastleggen, zodat je er later altijd met vertedering op kunt terugkijken.

Christel Photography Newbornshoot gezin met baby
Christel Photography Newbornshoot gezin met baby

Wanneer baby shoot in Rotterdam?

Voor een gegarandeerde beschikbaarheid is het aan te raden om ruim van tevoren een newborn fotoshoot te plannen. Zodra je jouw verwachte datum kent, kun je alvast contact met me opnemen. Mijn streven is om de fotoshoot doorgaans 1,5-2 weken na de uitgerekende datum in te plannen.

Gedurende deze periode houden we contact over de voortgang van je zwangerschap en blijven we communiceren wanneer de baby geboren is. Samen stemmen we de datum van de fotoshoot af, zodat jullie voldoende tijd hebben voor jezelf en de baby voordat we de magie van jullie babybubbel vastleggen. Ik reserveer ruimte in mijn agenda rondom je uitgerekende datum, waardoor ik flexibel ben in de planning.

Hoe werkt een newbornshoot Rotterdam?

Ik neem uitgebreid de tijd om jullie te fotograferen; verschonen, voeden en knuffelen tussendoor zijn geen enkel probleem. Mijn aanpak is volledig afgestemd op de natuurlijke flow van jullie baby, en ik hecht er waarde aan dat jullie je op je gemak voelen.

Vooraf stuur ik graag mijn informatieve brochure, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Eventueel neem ik in overleg mijn client closet mee, inclusief jurken, accessoires voor de kleine, een mozesmandje en warme doeken.

Naast het vastleggen van kostbare momenten van jullie als gezin en de details van jullie kleintje, maak ik ook altijd enkele foto’s van de babykamer. Deze ruimte waarin jullie de afgelopen maanden zoveel tijd hebben doorgebracht in afwachting van jullie kleine geluk, leg ik graag vast. Deze bijzondere foto’s ontvang je als cadeau van mij.

De foto’s ontvang je binnen 3 weken in een online galerij. Via deze privé galerij mogen jullie je favoriete foto’s kiezen. Op basis daarvan kies je een van de pakketten. Het is dus niet nodig om vooraf al een pakket te kiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jullie favoriete foto’s in een aparte tab in de galerij. Deze foto’s zijn vrij van watermerk en je kunt ze in high resolution downloaden. Op die manier kun je de foto’s online delen, in een fotoboekje plaatsen maar ook vergroot laten afdrukken.